Ruokaa...

Ruokaa...

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Pulled pork(nyhtöpossu)


-kassler
-1dl ruokosokeria
-1 rkl dijonsinappia
-2tl chilijauhetta
-2tl suolaa
-2tl mustapippuria
-3 valkosipulinkynttä
-1/2 pullo tummaa lageria
-1dl valkoviinietikkaa
-1/2 BBQ-kastiketta

*sekoita aineksista marinadi ja laita liha marinadiin
*anna marinoitua jääkaapissa muovipussissa yön yli
*laita lihaan paistomittari. Laita liha uunivuokaan,kaada marinadi päälle
*paista 120asteessa kunnes mittari näyttää 93astetta(n.5h)
*ota liha uunista ja anna tekeytyä puoli tuntia foliossa
*revi liha kahdella haarukalla tai käsin

Itse korvasin lagerin riistafondilla ja asteita kiertoilmauunissa oli n.90-100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti