Ruokaa...

Ruokaa...

torstai 13. maaliskuuta 2014

Juustoinen makaronilaatikko

-400g jauhelihaa
- 1 sipuli
-3 rkl tomaattipyreetä
-1 rkl oreganoa
-mustapippuria
-1/2tl suolaa
-1pss(400g) tummaa makaronia
-150g koskenlaskijajuustoa

*kuori ja hienonna sipuli.
*ruskista jauheliha. Lisää sipuli ja anna kuullottua. Mausta tomaattipyreetä,oreganolla,mustapippurilla ja suolalla.
*kiehauta vesi. Lisää liemikuutiot. Lisää kattilaan makaronit ja jauhelihaseos. Keitä noin 6 min
*lisää paloiteltu juusto ja sekoita kunnes juusto on sulanut. Tarkista maku.
*siirrä makaroni-jauhelihaseos vuokaan ja paista 200 asteessa noin. 30 min
*anna vetäytyä kannen alla noin. 10 min ennen tarjoilua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti