Ruokaa...

Ruokaa...

torstai 6. maaliskuuta 2014

Jauhelihapizza

-2 1/2 dl vettä
-25g hiivaa(1/2 palaa)
-1/2 suolaa
-2rkl öljyä
-4 - 5 dl vehnäjauhoja

-jauhelihaa,kalkkunasuikaleita,kinkkusuikaleita,salamisuikaleita,ananaspaloja

*Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja jauhot haarukkavatkaimella sekoittaen.
*Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi. Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi,pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.
(Voit muotoilla myös pienempiä annospizzoja)
Anna levyn kohota liinalla peitettynä 10-20min

*Levitä kohonneelle levylle pyree ja valitsemasi täytteet. Mausta pizzamausteella. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista uunin keskitasolla 225-250asteessa n.15-20min(kiertoilmauunissa n.200asteessa n.25min.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti