Ruokaa...

Ruokaa...

lauantai 29. maaliskuuta 2014

Jittebugit

-200g voita huoneenlämpöisenä
-1dl sokeria
-1 munankeltuainen
-4 1/2 dl vehnäjauhoja

TÄYTE
2 munanvalkuaista
4rkl sokeria

1.sekoita voi ja sokeri notkeaksi
2.lisää sekaan keltuainen ja jauhot ja vaivaa taikinaksi
3.laita taikina jääkaappiin lepäämään tunniksi
4.TÄYTE: vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri vatkaamisen lopulla
5.jaa murotaikina kahteen osaan ja kaulitse osat reilun 1/2 sentin paksuisiksi suorakaiteiksi leivinpaperille
6.levitä täyte levyille ja rullaa ne kääretortun tavoin
7.kuumenna uuni 175 asteeseen
8.laita rullat leikkuulaudalla kylmään,mieluiten pakastimeen,kunnes pinta kovettuu
9.leikkaa rullat 1 cm viipaleiksi ja laita ne leivinpaperoidulle pellille
10.paista keksejä keskitasolla n.12-15min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti