Ruokaa...

Ruokaa...

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Peurapaisti

-peuranlihaa (n.2kg)
-2 1/2 vettä
-1/2 dl karkeaa suolaa
-1/2 rkl sokeria
-2rkl katajanmarjoja
-2rkl erilaisia pippureita
-5 laakerinlehteä
-1 rkl kuivattua rosmariinia

*kuumenna uuni 90 asteeseen.Kääri paisti folioon.  Laita lihalämpömittari paikalleen.
*mittaa kattilaan mausteliemen ainekset,kiehauta ja sitten jäähdytä.
*ota paisti uunista kun mittari näyttää 70 astetta.
*poista folio ja upota paisti mausteluemeen.
*anna maustua liemessä vähintään 4 tuntia,mielellään yön yli.
*nosta paisti liemestä ja leikkaa ohuiksi siivuiksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti